Tarinamme

Meidän tarinamme

Mielestämme jokainen ansaitsee elämässään pieniä herkutteluhetkiä  ja mahtuvathan pienet annokset karkkia hyvin terveelliseen ruokavalioonkin. Elämän kuuluu maistua!

Alusta alkaen meille on ollut selvää, että pienet ja suuret hemmotteluhetket kuuluvat arkeen ja juhlaan. Elämä ei ole niin vakavaa, joten tehdään siitä makeampaa!

MISTÄ KAIKKI LÄHTI?

Finlandia Candyn tarina alkaa Pöytyän Riihikoskelta. Riihikosken tehtaalla on pitkät perinteet viinikumimakeisten valmistuksessa, aina vuodesta 1967 alkaen. Hedelmä- ja salmiakkimakeisia sisältävä Leffamix on meidän suosituin Riihikoskella valmistettu makeissekoitus.  Suomussalmen tehtaalla valmistamme erilaisia suklaa- ja marmeladikarkkeja sekä hedelmä- ja salmiakkinappeja. Pohjanmaan pastillit taitavat olla tunnetuimpia Suomussalmella tehdyistä makeisista. 

AVAINLIPPU

Kaikki Finlandia Candy tuotteet ovat Suomessa valmistettuja Avainlippu-tuotteita ja olemme tehneet Suomi100-sitoumuksen ja luvanneet pitää tuotannon Suomessa myös tulevaisuudessa.

Sydämeltään suomalainen

Olemme oppineet tuntemaan suomalaisen maun ja se on hyvällä tavalla omalaatuinen.

Me suomalaiset emme ole siirappista kansaa. Ulkokuoreltamme voimme olla kovia kuin pastillit, mutta sydämeltämme olemme pehmeitä kuin marmeladi. Lempeän hedelmäkarkin kaveriksi puraisemme vahvaa salmiakkia ja suklaankin sisään piilotamme rehellisen ruissydämen.

Imeskelemme pirteän vahvaa piparminttupastillia ja nautiskelemme suklaan ja lakritsin harmonisesta yhteiselosta. Olemme avoimia kansainvälisille tuulahduksille ja chili tuo pikanttia lisää myös salmiakkiin. Olemme sydämeltämme suomalaisia, mutta katsomme avoimesti maailmaa ja maistelemme rohkeasti uusia makuja.