maitosuklaa
& minttu

Suklaan ja mintun vastustamaton makuyhdistelmä toteutuu näissä suklaarakeissa. Maitosuklaisen kuorrutuksen alle on piilotettu hurmaava ydin, joka paljastaa mintun raikkaan makunsa herkkusuulle jo ensihaukulla.

Äärimmäisten herkkusuiden valinta

Suklaarakeet ovat suussasulavia makeisia, jotka ihastuttavat aina uudelleen. Suklaarakeet sopivat äärimmäisille herkkusuille, jotka osaavat arvostaa maitosuklaan ja sen sisään kätketyn ytimen eri vivahteita. Maistele eri makuvaihtoehtojamme, sillä jokainen näistä on omalla tavallaan yllättävä! Minttu, toffee vai laku on sinun suosikkisi?

Rakkaudesta suomalaisiin makeisiin

Mistä suklaarakeemme saavat ihanan makunsa? Käytämme vain parhaimpia ja laadukkaimpia aineksia. Valmistamme suklaisia herkkujamme Suomussalmella, karkkiammattilaisten taidolla ja ammattiylpeydellä. Laadukkaat raaka-aineet, suomalaiset perinteet ja työ, sekä aimo ripaus rakkautta suklaata kohtaan maistuvat suklaarakeissamme. Maistatko sinäkin sen?

Lisätiedot

Finlandia Candy Suklaa & minttu 85g, maitosuklaakuorrutteisia mintunmakuisia makeisia

Ravintoarvotper 100 g
Energia1981 kJ / 471 kcal
Rasva17 g
- joista tyydyttynyttä11 g
Hiilihydraatit77 g
- joista sokereita71 g
Proteiini2,9 g
Suola0,10 g

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, kaakaovoi (muu kuin EU), TÄYSMAITOJAUHE, kaakaomassa (muu kuin EU), rasvaton MAITOJAUHE, kokonaan kovetettu kookosrasva, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromit (piparminttu, vanilliini). . Maitosuklaata n. 40 %. Suklaan kaakaopitoisuus väh. 30 %.