Makeiset pastillit

Makeiset patalakut

finlandia candy patalaku maitosuklaa, lakritsikarkit, maitosuklaa, karkkipussi

Makeiset leffamixit

leffamix laku karkkipussi, iso karkkipussi, leffakarkit

patalaku

pohjanmaan pastillit

Suklaaraksut

LeffaMIX

boksit

suklaaRAKEET

marmeladit

napit

Maistuvat makeisemme

Valmistamme kaikki Finlandia Candy makeiset Suomessa, omilla makeistehtaillamme ja jokainen Finlandia Candy tuote kantaa ylpeänä Avainlippu-merkkiä kertomassa suomalaisesta työstä.

Meidän mielestä elämän kuuluu maistua ja pieni makea herkkuhetki tekee vain hyvää. Valikoimamme hemmottelee marmeladien pehmeydellä, suklaaraksujen  hyvällä välipalaenergialla ja laku- ja hedelmänappien nostalgialla. Pohjanmaan Pastillit pitävät piparminttuisia perinteitä yllä ja Chilisalmiakki tuo uusia pikantimpia tuulia makeismaailmaan. Leffamix sekoitukset yhdistävät hedelmä- ja salmiakkimakeisia, suolaista ja makeaa sekä suklaata ja lakritsaa.  Leffaillan iloksi, lukuhetken herkuksi tai junamatkan namuiksi, Leffamixistä kyllä löytyy, omaksi iloksi tai jaettavaksi.

Sallittua herkuttelua

Karkkipäivä on osa suomalaista kulttuuria, mutta nautitpa makeiset yhtenä päivänä viikossa tai useamminkin sopivan pieninä annoksina, ei huolta, kyllä pieni määrä makeaa terveelliseenkin ruokavalioon hyvin mahtuu! Kun ruokavaliosta muuten pidetään huolta ja syödään terveellisesti ja monipuolisesti, tekee pieni herkkuhetki vain hyvää.

Elämän kuuluu maistua!