Makeiset pastillit

Makeiset leffamixit

Makeiset napit

pohjanmaan pastillit

suklaaRAKEET

napit

Maistuvat makeisemme

Finlandia Candy valmistaa kaikki makeisensa Suomessa, omilla makeistehtaillaan Pöytyän Riihikoskella ja Suomussalmella. Jokainen Finlandia Candyn tuote kantaa ylpeänä Avainlippu-merkkiä kertomassa suomalaisesta työstä.

Meidän mielestä elämän kuuluu maistua ja pieni makea herkkuhetki tekee vain hyvää. Valikoimamme hemmottelee marmeladien pehmeydellä, suklaaraksujen  hyvällä välipalaenergialla ja laku- ja hedelmänappien nostalgialla. Pohjanmaan Pastillit pitävät piparminttuisia perinteitä yllä. Leffamix sekoitukset yhdistävät hedelmä- ja salmiakkimakeisia, suolaista ja makeaa sekä suklaata ja lakritsaa.  Leffaillan iloksi, lukuhetken herkuksi tai junamatkan namuiksi, Leffamixistä kyllä löytyy, omaksi iloksi tai jaettavaksi.

Sallittua herkuttelua

Karkkipäivä on osa suomalaista kulttuuria, mutta nautitpa makeiset yhtenä päivänä viikossa tai useamminkin sopivan pieninä annoksina, ei huolta, kyllä pieni määrä makeaa terveelliseenkin ruokavalioon hyvin mahtuu! Kun ruokavaliosta muuten pidetään huolta ja syödään terveellisesti ja monipuolisesti, tekee pieni herkkuhetki vain hyvää.

Elämän kuuluu maistua!