AJANKOHTAISTA

MÖKKIBOXI 750G - KESÄN JA MÖKKIKAUDEN MAKEA AVAUS!

Kesäsesongin tuote

1.5.2022

Kesäloman maistuva matkaeväs ja näppärä mökkituliainen on nyt kaupoissa. Paljaat jalat, kesärenkaat, värikkäät jigit, colapullot, aurinkolasit, veneet... kaikki nämä kuuluvat kesään ja lomaan ja niin myös mökkiboxiin.

LÄTKÄBOXI 750G - UUTUUSTUOTE

1.2.2022

Talviolympialaiset ja jääkiekon MM-kisat keväällä naulitsee lätkäfanit kotisohville TV:n ääreen. Kotikatsomon paras eväs on tämän kevään ajan myynnissä oleva sesonkituote, josta riittää naposteltavaa viimeiseen erään asti! Löydä helmikuussa ruokakaupoista!

Uutuus: aito, pehmeä patalaku!

8.1.2021

Kun aito ja pehmeä Porvoon lakritsi sukeltaa paksuun ja maistuvaan suklaaseen, syntyy Finlandia Candy Patalaku. Patalaku vaalii perinteitä ja sen syvä ja vivahteikas maku syntyy hitaasti keittäen. Patalaku maitosuklaa ja Patalaku valkosuklaa-salmiakki saapuvat kauppojen hyllyille tammikuussa. Rainforest Alliance sertifioidun suklaan ja Porvoon lakritsin  täydellisen harmoninen makuyhdistelmä valmistetaan Suomessa ja se kantaa suomalaisesta työstä kertovaa Avainlippu-merkkiä. Lue lisää: Patalaku.

Finlandia Candylle IFS Food -sertifikaatti

4.1.2021

Finlandia Candy Oy:n Riihikosken ja Suomussalmen makeistehtaille  on myönnetty IFS Food -sertifiointi vuoden 2021 alusta.

IFS-sertifikaatti on kansainvälinen elintarviketurvallisuustodistus, joka todistaa elintarvikkeiden ja valmistusprosessien turvallisuuden ja laadun.

IFS Food on prosessistandardi, jonka vaatimukset painottavat yrityksen omaa vaaranarviointia ja se antaa myös viitekehyksen toiminnan läpinäkyvyyden ja asiakasvaatimusten toteutumiselle.  

Finlandia Candy sai Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin

17.9.2020

Finlandia Candylle on myönnetty Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti. Kun yrityksen liiketoiminta kasvaa useampana vuonna peräkkäin, se kertoo vahvaa kieltä yrityksen kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille voidaan myöntää Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti, dynaaminen ja näkyvä todiste kasvusta. Merkittävä liikevaihdon kasvu viittaa siihen, että yrityksen liikevaihdon vuotuinen kasvu on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään 10 prosentilla.

Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) tukee Finlandia Candyn hanketta

28.5.2019

Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) tukee Finlandia Candyn hanketta, jonka tavoitteena on Suomussalmen makeistehtaan tuotteiden kehittäminen, laadun parantaminen ja työvaiheiden automatisointi.  

Projektissa kehitetään uusia tuotteita uudella tuoterakenteella ja reseptiikalla sekä kehitetään nykyisiä tuotteita. Tavoitteena lisäksi vähentää raaka-ainehävikkiä ja kehittää Suomussalmen tehtaan automatiikkaa.